avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... casatorita cu un cetatean irlandez
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

casatorita cu un cetatean irlandez

buna ziua, sunt casataorita cu un cetatean irlandez timp 7 ani, casatoria a fost oficializata in romania si inregistrata in irlanda, nu avem copii avem doar un imprumut pt o casa in irlanda , amandoi suntem deacord cu divortul si vrem sa se termine cat mai repede, trebuie sa vina si el in romania? se poate coresponda cumva cu el? care sunt pasii si cam cat dureaza ?
Cel mai recent răspuns: c_alexxandra@yahoo.com , utilizator 17:20, 12 August 2010
da, trebuie sa introduceti aici actiunea de divort. dansul ca parat poate sa vina doar la primul termen de judecata unde sa spuna ca e de acord cu desfacerea casatoriei.
Cel mai simplu ar fi sa isi angajeze avocat.
L-ar costa mai putin decat sa se deplaseze pana in Romania.

avocat Claudiu Lascoschi
el poate sa nu fie prezent.actiunea se introduce la ultimul domiciliu
multumesc pt raspunsuri, mai am o intrebare, aproximativ cat dureaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - divort rapid din strainatate Mariana Rădulescu Mariana Rădulescu Sunt căsătorită in Romania dar eram separați de trei ani eu acum locuiesc în Germania și vreau sa divorțez de el dar acum iubitu meu care sunt cu el ... (vezi toată discuția)
Divort la batranete dupa 2 ani de casatorie speranta44 speranta44 Cum poate divorta un barbat de 84 de ani de sotia lui cu care s-a casatorit de 2 ani. Mentionez ca sotia nu locuieste cu el, vine de cateva ori pe saptamana ... (vezi toată discuția)
Divort, incredintare minor,partaj, rezidenta irlandeza ContSters117240 ContSters117240 Buna ziua, Sunt in pragul unui divort,situatie nu tocmai placuta,mai ales ca avem un copil de 7ani si jumatate, casatoriti de 13 ani.(impreuna de 15). Locuim ... (vezi toată discuția)