avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... autoritatea tutelara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

autoritatea tutelara

Buna ziua,
Sunt in divort, am doi copii minori de 3 ani jumate si 2 ani. Astept autoritatea tutelara sa vina pentru referat.
As dorii sa stiu in ce consta vizita si cam ce intrebari mi se pun. Isi anunta vizita sau ma trezesc cu ei la usa?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 14:26, 11 August 2010
Sotul meu lucreaza pe santier, vine o data la 2 saptamani acasa, iar serviciul meu e doar o chestiune de timp, doar ca in momentul de fata cand va venii autoritatea tutelara nu am servici. Cum sa-i increditenze lui copii cand nu sta acasa si nu i-a crescut el...nici nu vrea sa-i creasca el!
Nu este foarte relevant acest aspect,atat timp cat puteti dovedi ca parintii va ajuta,dar toate probele se coroboreaza pt.a se ajunge la o solutie legala si temeinica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesitate ancheta sociala bianca26 bianca26 buna. locuiesc cu prietenul meu, dar mbii inca suntem inca casatoriti in acte cu alte persoane. avem un copil impreuna. el este in divort si a fost anuntat ca ... (vezi toată discuția)
Parasirea domiciliului conjugal impreuna cu minorii, fara consimtamantul tatalui Augusta2010 Augusta2010 Cum poate proceda un tata daca sotia si mama copiilor lui pleaca de acasa luand si cei doi copii minori, fara stirea si consimtamantul lui? Catre ce institutie ... (vezi toată discuția)
Divort prin intelegere nomoreno nomoreno In cazul divortului prin intelegere, asa zisa forma eleganta de divort cand exista copii minori, ce se intapla daca imediat dupa pronuntarea sentintei , una ... (vezi toată discuția)