avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de proprietate

buna ziua, am cumparat o casa in anul 2005, de la o femeie mai in varsta, casa este cumparata cu contract de vanzare- cumparare. acum , ca sa ii fac asigurare , imi cere de la asigurari actul de proprietate, ceva in care sa scrie ca eu sunt proprietar. ce trebuie sa fac, si ce alte acte trebuie sa mai detin in afara de contract sa pot face dovada ca eu sunt proprietarul. va multumesc
Cel mai recent răspuns: d807 , utilizator 00:51, 12 August 2010
actul dvs de proprietate il reprezinta contractul de vanzare cumparare.
Prezentati contractul de vanzare cumparare si extrasulk de acrte funciara care dovedeste ca sunteti intabulat cu respectivul imobil.
va multumesc pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actul de proprietate Tarana Tarana Buna ziua , Care este actul de proprietate al unui imobil construit si intabulat la cadastru : 1) Inscrierea de intabulare in cartea funciara ? ... (vezi toată discuția)
Incheiere de intabulare petschovschi petschovschi Sunt novice in aceste probleme asa ca va rog sa-mi scuzati intrebarile care pot parea puerile: 1. Ce se intimpla cu exemplarul original al unui act de ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa efectuata in anul 2006 - imobil neintabulat alexandrasive alexandrasive buna ziua, prin agentie imobiliara am gasit o casa veche cu teren pe care am dori sa o cumparam. Am studiat actele de la proprietara si am observat o ... (vezi toată discuția)