avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident

sant baiatul cu motoru.eu ma indreptat spre lugoj la 30m in spatele bmw cand de odata autocamionul depaseste un tir pe linie continua si loveste frontal bmw in momementul accidentului am vrut sa evit virand usor stanga dar in acel moment trecea tirul depasit de autocamion am franat brusc intrand intre bmw si autocamion lovind ambele masini in momentul inpactului am sarit peste bmw si am ajuns pe iarba cu vatamari corporale usoare.sant nevinovat deoarece legea spune pastrarea distantei in caz ca cel din fata ta opreste sau incetineste nicidecum daca sa produs un accident frontal.vreau sa stiu daca sant vinovat de lovirea bmw deoarece inspectorul de daune a spus ca nu ma poate despagubi asigurarea autocamionului doar pana la finalizarea dosarului.dar soferul auto camionului recunoaste vina.multumesc.
Ultima modificare: Joi, 12 August 2010
ionel.marza, utilizator
Cel mai recent răspuns: ionel.marza , utilizator 17:53, 15 August 2010
o sa am dar ma speriat inspectorul de daune ca nu ma despagubeste.multumesc/
Va sfatuiesc sa tineti cont de recomandarile consultantului nucu$ si sa nu semnati nimic nici la asigurator nici la politie pana la finalizarea procesului si mentineti-va pretentiile privind despagubirile pt. vatamare corporala si chiar morala. Va urez succes!
:sorry::sorry::(multumesc.problema e alta eu si prietena mea nu am scos certificat medico legal,ca urmare daca nu ai peste 10zile de spitalizare trebuie sa astepti pana politia trimite dosarul in instanta si dupa aceia instanta decide vinovatul cea ce inseamna ca ar fi nevoie de vreo 2ani pana la finalizarea dosarului si inseamna sa stau cu motoru in garaj si sa ma uit la el cea ce nu imi convine dar as avea alta optiune sa merg la politie si sa dau o declaratie cum ca renunt la pretentii de vatamari corporale pe partea civila si ca am nevoie de despagubirea rca cea ce inseamna ca politia incheie dosarul si gaseste vinovatul de producerea accidentului si politia rutiera trimite la asiguratorul vinovat decizia finala cea ce inseamna ca vinovatul<rca> va despagubi partile accidentate.dar tot odata mie frica sa nu ma trezesc cu surprize neplacute.multumesc de intelegere.:(
Ultima modificare: Duminică, 15 August 2010
ionel.marza, utilizator
Pentru a evita surprizele de care va temeti fara sa stiti care sunt si fara sa fi inteles din sfaturile primite aici, singura solutie este sa contactati un avocat care va putea stapani cazul si va sti cum sa actioneze.
aici apare problema nr 2 bani ptr avocat pe care nu ii am de aceia cer parerea voastra:((multumesc pentru sfaturi dar sa stiti ca sant cam disperat ca e vorba de 3500e si una sa ii ai sau sa nu ii ai.multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de dauna carpatica andreicarausu andreicarausu Buna ziua, Daca se poate un mica ajutor ar insemna enorm pentru mine.In data de 22 august am avut un evenimet rutier in Brasov cu vatamare ... (vezi toată discuția)
Este culpa comuna de 50% - 50% ? dlozy2012 dlozy2012 In fapt, in noiembrie 2011 conducand autoturismul personal pe un drum national, in intersectia dintr-un sat mi-a iesit brusc in fata un alt autoturism care nu ... (vezi toată discuția)
Accident in rupea osan_florentina osan_florentina suntem victime colaterale, adica, la 21.30 un microbuz a acrosat o caruta iar dupa ce a trecut acesta, o roata de la caruta a venit in noi.ne-a avariat bine, ... (vezi toată discuția)