buna seara , am cumparat un apartament cu banii parintilor .. pe act suntem si eu si sotul .. el si-a facut cateva datorii pe la banci si ami e frica sa nu - mi pierd casa ..
nu stiu ce as putea sa fac sa-mi protejez casa si copilul ! cum as putea sa-l scot din act pe sot ? as putea anula actul daca fac dovada ca ap.este cumparat de parinti ( practic nu e bun comun) . ? cum pot afla el sau eu daca l-a dat in judecata banca ptr. datorii ? si ultima intrebare : daca nu mai locuieste la adresa la care a facut ctr . cu banca si s-a mutat la alta adresa unde i se trimite citatie ?
Citati-l la ultima resedinta.
Se poate dispune, daca se va aprecia ca fiind necesara, citarea prin publicitate, cu cel putin 15 zile inainte de termenul fixat pentru judecata sau citarea prin afisare , la usa instantei
bunul respectiv reprezinta un bun comun al sotilor, chiar daca procuratorii de fonduri au fost parintii dvs.
a fost un cadou din partea parintilor dvs. practic .
chiar daca veti dovedi ca dansii au achitat pretul imobilului, situatia juridica a apartamentului nu se anuleaza.
ar fi o solutie intr-adevar sa divortati , iar sotul sa renunte in favoarea dvs. la imobil, in schimbul platii unei sulte.
ulterior va puteti recasatori .
daca parintii mei sunt procuratori de fonduri este evident ca acestia mi-au facut un cadou mie personal ( si doar ca am avut eu bun simt si l-am trecut si pe sot pe act este altceva ) .
dar daca sotul meu ar merge cu mine la notar sa renunte la drepturile lui in favoarea mea fara a trece printr-un divort sau partaj ( doar ptr. a nu pierde casa ? oricum daca nu ne-ar fi dat parintii mei banii el nu ar ar fi fost nici un fel de proprietar ! pentru ca banii s-au varsat din contul bancar al mamei direct catre vanzator ) . va multumesc!
Executare silita
anamaria30
buna ziua!am o problema si poate ca stie cineva sa imi dea un sfat.am fucut un credit de nevoi personale la o banca si nu am mai reusit sa il platesc.apoi ... (vezi toată discuția)