avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... arie acoperire activitati cod caen 9329
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

arie acoperire activitati cod caen 9329

Buna ziua,

am cateva intrebari legate de aria de acoperire al codului caen 9329- alte activitati distractive si recreative,
1. este permis comertul de jucarii si dulciuri pe acest cod caen? sau intra sub incidenta codului pentru comert?
2. ce forma de turism pot practica cu acest cod caen? team-building?excursii?tabere? si daca este suficient acest cod caen sau am nevoie si de brevet,studii in turism si altele.
Explicatie ajutatoare pentru raspuns optim:
Daca eu dau anunt si el suna asa: "?pachete turistice Valea prahovei. - atunci imi trebuie brevet ca sa fiu in legalitate dar daca anuntul meu va suna :descoperim lumea impreuna - atunci sa inteleg ca nu-mi trebuie brevet? organele fiscale vor lasa la aprecierea unui jurist sau avocat daca eu cu codul caen 9329, cu ASE- finante banci si fara brevet sunt in legalitate???


Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 21:42, 12 August 2010
Această categorie include activităţi legate de divertisment şi de recreere (cu excepţia parcurilor de distracţii şi parcuri tematice), neclasificate în altă parte: - operarea (exploatarea) de jocuri cu preplata - activitati de parcuri de recreere (fără cazare) - exploatarea echipamentelor de transport de agrement, de exemplu, porturile de agrement - operaţiune de dealuri de schi - închirierea de petrecere a timpului liber şi echipamente de agrement ca parte integrantă a instalaţiilor de agrement - targuri si prezinta un caracter de agrement - activităţi de plaje, inclusiv închirierea de instalaţii, cum ar fi băi, dulapuri, scaune etc - funcţionarea etaje dans.


Aceasta clasa include, de asemenea, activităţile producătorilor sau antreprenori de evenimente vii, altele decât arte sau evenimente sportive, cu sau fără facilităţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen trambulina pentru copii Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Buna dimineata! Am si eu o intrebare. Am o societate pe cale de a se infiinta care, printre alte activitati, va avea si trambulina dintr-aceea pentru ... (vezi toată discuția)
Discoteca nagybela nagybela Care este codul caen pentru discoteca. (vezi toată discuția)
Cod caen concerte Cosminmuzic Cosminmuzic Buna ziua! Caut un cod Caen pentru organizare de concerte sau evenimente muzicale care sa între la categoria de servicii dau măcar un loc unde pot vedea cum ... (vezi toată discuția)