avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... criterii nationale de disponibilizare?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

criterii nationale de disponibilizare?

va rog,cine stie sa lamureasca....exista criterii de disponibilizare la nivel national pentru politistii comunitari? dupa cum se pare,se da un examen scris si cine stie,stie,cine nu,pleaca..De ce nu se tine cont de cazierul administrativ,,sanctiunile primite in timp,de rezultatele slabe in activitate,de calificativele anuale,de cadrul relatiilor in exercitarea functiei publice,,,,,sau se tine???multumesc Kyandra
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 20:44, 13 August 2010
nu ma cheama kyandra...dar, daca va coafeaza raspunsul meu, studiati cu atentie CCMNN 2007-2010, la partea cu concedierile colective. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurare personal primarie!!!!!!!!! mondena_2005 mondena_2005 Sunt consilier local si in baza legii trebuie sa punem in discutie organigrama si statul de functii a primariei urmand sa aprobam sau nu proiectul de hotarare ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare - cai de atac nedelia nedelia Buna ziua, lucrez la Politia Comunitara Galati pe functia de Agent comunitar grad profesional superior,sunt in perioada de preavis .La noi in institutie nu ... (vezi toată discuția)
Criterii avute in vedere la o concediere colectiva intr-o firma privata cristi s. cristi s. In cazul unei firme private, este legal ca primul criteriu de disponibilizare sa fie cel social (adica sint favorizati angajatii care au copii chiar daca ... (vezi toată discuția)