buna
sunt abonata [EDITAT] cu doua abonamente unul expira in februarie 2010 si unul in mai 2012
nu am avut bani sa platesc o factura s-a facturat si a doua si am termen pan a pe 21 sa platesc si nu am bani
saptamana aceasta m-a sunat o doamna si mi-a zis ca e de la tribunal si daca nu il platesc pana luni da dosarul pe rol si imi reziliaza contractul
mentionez ca abonamentul mi l-au inchis pe data de 2 august
ce mi se poate intampla ca nu il pot plati pana in octombrie poate cel mai degraba in septembrie
multumesc
Nu cred ca v-au sunat de la tribunal....In alta ordine de idei,este normal ca firma sa incerce recuperarea debitului.Daca suma este considerabila,va vor actiona in justitie.
Singurul lucru care vi se poate intimpla si este in favoarea operatorului de telefonie, sunt penalitatile de intirziere care tot cresc in raport de datorie, cititi contractul capitolul penalitati .
Atentie si la data cind vi s-a intrerupt furnizarea serviciului, pentru a nu va trezi ca platiti si abonamentul in continuare pentru servicii nefurnizate .
am de plata la prima factura 98 lei si ambele ca asa a venit a doua 168
la clauze scrie caci [EDITAT] isi rezerva dreptul de a rezilia cu drept deplin , fara [punere in intarziere , fara nici o interventie din partea instantei sau alte formalitati prealabile cam asta am gasit...
multumesc anticipat pt informatii
Suma debit
ContSters215676
Buna seara,
O firma de recuperare ma suna zilnic pentru un abonament al sotului. Abonamentul era pe 6 luni si care l-a reziliat in 2010. Insa la inceputul ... (vezi toată discuția)