Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copil dupa implinirea varstei de doi ani

Buna. Spuneti-mi, va rog, dupa ce copilul implineste 2 ani trebuie depuse din nou actele pentru alocatia de stat sau primeste in continuare doar ca diminuata? Multumesc
Cel mai recent răspuns: AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN , Avocat 14:01, 15 August 2010
primeste in continuare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat pentru copii crysstyle crysstyle Am un copil in varsta de 2 ani ,am primit indemnizatia de crestere copil,vreau sa stiu cand pot primi alocatia de stat.Ce acte imi trebuie pt. a primi ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil 2 anisori chirea chirea Buna ziua va rog frumos sa ma ajutati cu niste informatii cu pribire la alocatia copilului , luna aceasta pe 24 copilul meu inplineste 2 anusori ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copii peste 2 ani monik22 monik22 am un copil care a implinit 2 ani in octombrie si unul de 5 luni. am depus actele pentru indemnizatia celui de-al doilea copil. as vrea sa stiu cum se ... (vezi toată discuția)