avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... incheiere contract leasing
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

incheiere contract leasing

Buna ziua.Am o problema legata de un contract de vanzare-cumparare a unui autoturism, de la un dealer auto care, la randul sau a luat mai multe masini in leasing. Contractul s-a desfasurat intre 2007-2010,in luna aprilie fiind achitata de catre mine ultima rata.La aceea data am primit promisiunea ca vor fi facute toate demersurile pt . inmatricularea masinii pe persoana fizica lucru care nu s-a intamplat nici pana in prezent.dupa maimulte insistente am aflat ca exista datorii catre firma de leasing si am primit o factura reprezentand taxe vamale care nu erau specificate in contract.Intrebarea mea este cine achita aceasta factura si ce as putea face in continuare pt a intra in posesia dreptului de proprietate?
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 15:24, 15 August 2010
Adresati-va OPC,apoi judecatoriei cu actiune civila-obligatia de a face.
Luati legatura cu un avocat care sa va citeasca bine clauzele din contract.
In afara de rate, la sfarsit exista o taxa reziduala.
Este posibil ca in contract, pe undeva, sa existe si o taxa vamala de care nu ati stiut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract leasing cristitotora cristitotora Sunt reprezentantul unei societati comerciale care a achizitionat in anul 2006 un autoturism hyundai coupe in leasing. Cand am semnat contractul am achitat ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare-terminare leasing mfdunhill mfdunhill Salut, imi este un pic neclar daca in momentul lichidarii unui leasing pot vinde masina fara sa o inmatriculeze utilizatorul si vanzarea sa se faca direct ... (vezi toată discuția)
Probleme contract leasing auto gabi777 gabi777 Am achizitionat un autoturism KIA SORENTO productie non UE an 2006 in sistem leasing pe SOCIETATE Valoarea contractului de leasing 35000 euro. In luna martie ... (vezi toată discuția)