ContSters160686 
	    	Utilizator

ContSters160686 
	    	Utilizator	    

Fănel Plopeanu 
	    	Consultant asigurari

Fănel Plopeanu 
	    	Consultant asigurari	    

Sirbu  Cristina 
	    	Avocat

Sirbu  Cristina 
	    	Avocat	    

Crown 
	    	Utilizator

Crown 
	    	Utilizator	    

ContSters6135	                   

Am o speta si nu prea stiu cum sa o rezolv. In timpul casatoriei, sotul a contractat 2 credite pt. nevoi personale. In unul el este imprumutatul, iar in ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters6135	                   

Am o speta si nu prea stiu cum sa o rezolv. In timpul casatoriei, sotul a contractat 2 credite pt. nevoi personale. In unul el este imprumutatul, iar in ... (vezi toată discuția)

razvancococi	                   

Puteti sa ma ajutati cu un raspuns , am facut un credit de nevoi personale acum vreo 10 ani la banca ,luandu-se in considerare si salariul sotiei, fiind ca si ... (vezi toată discuția)
	                    razvancococi	                   

Puteti sa ma ajutati cu un raspuns , am facut un credit de nevoi personale acum vreo 10 ani la banca ,luandu-se in considerare si salariul sotiei, fiind ca si ... (vezi toată discuția)

cameliapisica11	                   

sotul meu vrea sa bage divort si noi avem un credit ipotecar .ce sa fac
eu sunt proprietar el a contractat creditul unde trebuie sa bage divortul  si cum se ... (vezi toată discuția)
	                    cameliapisica11	                   

sotul meu vrea sa bage divort si noi avem un credit ipotecar .ce sa fac
eu sunt proprietar el a contractat creditul unde trebuie sa bage divortul  si cum se ... (vezi toată discuția)