avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu banca

Bună ziua,
Am un credit auto la o bancă şi mi-am plătit întotdeauna ratele la timp.Mai specific odată că nu am întârzâiat cu ratele nici măcar o zi şi mă trezesc cu un telefon astăzi de la un recuperator de credite, care mi-a vorbit mizerabil şi care mi-a zis că avem o restanţă de 38 de zile.Noi avem toate chitanţele lde la ratele achitate.Am sunat la bancă pt. că momentan nu am cum ajunge şi mi-au zis că întradevăr figurăm cu o restanţă.
Vă rog să-mi spuneţi dacă banca poate să ne scoată datori din moment ce noi avem chitanţa cum am achitat rata şi ce se poate face pentru faptul că figurăm ca rău platnici dintr-o greşeală a băncii?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 11:22, 16 August 2010
Mergeti urgent la banca cu chitanta si lamuriti-va problema pe loc!
Nu va poate spune nimeni altceva decat ca la banca e rezolvarea problemei Dv. si nu cu telefonul.
e o eroare din partea bancii, cu siguranta. puteti sa le trimiteti copii dupa chitantele prin care dovediti ca ati achitat in termen ratele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar dunga_eliodor dunga_eliodor AM UN CREDIT DE NEVOI PERSONALE LA CARE AM INTARZIAT 8 RATE,DUPA CARE AM FOST SUNAT DE UN ANGAJAT AL BANCI IN DECEMBRIE SI AM STABILIT SA ACHIT SUMA RESTANTA ... (vezi toată discuția)
Nume introdus in biroul de credite adrian_81 adrian_81 Buna ziua, am un card de cumparaturi in rate egale fara dobanda de la o banca de aproximativ 6 ani, timp in care mi-am achitat intotdeauna la timp ratele ... (vezi toată discuția)