avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... O problema delicata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

O problema delicata

Buna ziua, nici nu stiu cu ce sa incep#-o. Vreau sa divortez de sotul meu, stiu ca am nevoie de un avocat dar as vrea sa stiu la ce sa ma astept. Povestea mea este urmatoarea: casatorita de 8 ani, un copil de aproape 3 ani care nu este al lui dar el nu stie....Dupa divort vreau sa intrerup orice legatura cu sotul meu si nu vreau pensie alimentara...
Problema e copilul meu..... trebuie facut test de paternitate sa se dovedeasca ca nu sotul e tatal?! Vreau custodia integrala a copilului iar dupa divort nu vreau sa mai am nici o legatura cu sotul meu....vreau doar o viata noua si linistita alaturi de copilul meu...
Ultima modificare: Luni, 16 August 2010
rada78, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 11:35, 17 August 2010
Baroul avocatilor - Suceava: [ link extern ]
Presupun ca in conditiile in care sotul dvs. va afla ca nu este tatal biologic se va infuria atat de tare incat ori nu va mai vrea sa stie nici de copil nici de dvs. ori va face orice pentru a va ingreuna traiul pe toata durata divortului si nu numai. Domnul avocat Lascoschi v-a cel mai bun sfat: doar avocatul care va va reprezenta si va afla intreaga poveste (cu detalii) va sti care sunt pasii de urmat.
Va urez mult succes!
L.C.
Sugestie: printre colegii de pe acest site am gasit un avocat din Suceava: www.avocatnet.ro/marius_nico...
Ultima modificare: Marți, 17 August 2010
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea paternitatii ContSters223629 ContSters223629 buna ziua. as dori, prin amabilitatea dvs, sa aflu raspunsul la urmatoarea intrebare: sunt casatorita, despartita in fapt de mai multe luni. am conceput un ... (vezi toată discuția)
Paternitate copil emylyan emylyan o femeie are un copil inregistrat pe numele fostului sot si cere testul de paternitate unui barbat cu care a avut o legatura.respectivul parat,refuza sa se ... (vezi toată discuția)
Divort si tagada de paternitate Majda Majda As avea și eu o întrebare ,am o problema mai mare sa zic așa ,am căsătorită in trecut, nu am divorțat până în 2009, deoarece fost soț nu se ... (vezi toată discuția)