avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ce compartimente sunt competente sa verifice o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ce compartimente sunt competente sa verifice o asociatie de proprietari?

As dori ca asociatia de proprietari la care sunt sa fie verificata, deoarece nu stiu cum, cat si cati locatari platesc in acest bloc. La asociatia mea nu se afiseaza concret cat este de plata pentru fiecare apartament in parte. Am auzit discutii cum ca unele apartamente platesc unele dari mai putin fata de ceilalti. As dori sa ma puteti indruma spre a rezolva aceasta situatie. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: predescughe , utilizator 14:58, 17 August 2010
cititi Legea 230/2007 si HG1588/2007 principala lege dupa care functioneaza asociatiile de proprietari. acolo vedeti la art 52 spune ca in cadrul consiliilor locale functioneaza un compartiment specializat in sprijinirea si indrumarea asociatiilor de proprietari. adresati-va acolo. in Drobeta Turnu Severin ,la initiativa prefectului s-au verificat asociatiile de proprietari. ar trebui in fiecare localitate sa se intample asa ceva
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Serv. cgugoasa cgugoasa As dori sa stiu ce atributii legale are personalul din primarie din compartimentul <Relatii cu asociatiile de proprietari>. Se pare ca exista niste ... (vezi toată discuția)
Contestare penalitati aplicate de asociatie AsociatiaMihaiViteazuTV1 AsociatiaMihaiViteazuTV1 Buna seara. Am dori si noi niste raspunsuri in legatura cu un caz din cadrul asociatiei noastre. Un locatar contesta penalitatile care i-au fost atribuite ... (vezi toată discuția)
Cum ar trebuie sa se imparta cheltuielile cu energia electrica pe scara blocului? gdracea68 gdracea68 Sunt din Drobeta-Turnu-Severin si locuiesc pe o scara cu 8 apartamente care face parte dintr-o asociatie de locatari care cuprinde mai multe blocuri. In ... (vezi toată discuția)