avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... taxa pt. repunerea pe rol a partajului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

taxa pt. repunerea pe rol a partajului

buna ziua. am un proces de partaj intre soti in urma desfacerii casatoriei din 2007. in februarie 2010, am cerut suspendarea, iar acum doresc sa cer repunerea pe rol a dosarului. cat se plateste taxa? 50% din cat am platit in 2007?(39 ron). multumesc
Cel mai recent răspuns: vendeta , utilizator 13:08, 18 August 2010
multumesc din nou. da! e foarte mult! dar, din pacate, legea e mult prea permisiva in ceea ce priveste dreptul de amanare a proceselor, tragere de timp, cum le spun eu! iar la toate astea se adauga si dificultatea spetei mele. concret, unicul bun comun pe care il partajam, este un imobil pe care l-am constriut impreuna cu fostul meu sot si pe care eu, :hammer: am consimtit ca el sa-l aduca aport in natura la capitalul societatii la care este asociat. si ca sa adaug si cireasa de pe tort, dupa trei ani in care m-am tot luptat cu ura lui, cu lipsa de interes a avocatului meu( care , dupa ce si-a incasat onorariul, a lasat garda jos), acum si-a cerut intrarea in insolventa a societatii! iar, avocatul meu, fara sa ma consulte, a cerut suspendarea cauzei pe motiv ca imobilul partajat este un imobil al unei societati aflata in reorganizare! acum, doresc sa repun pe rol dosarul caci daca societatea va falimenta(sat sanse), cand se vor lichida bunurile srl-ului, eu trebuie sa am deja sentinta irevocabila asupra dreptului de creanta asupra imobilului. cam asta e! daca puteti sa mai ajutati cu sfaturi, va multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea de disjungere de partaj safta ioana safta ioana Buna,am o mare rugaminte nu stiu ce sa fac avocatul meu a decedat si nu am cu cine sa ma consult.In luna iunie am obtinut hotararea de divort care este ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol proces suspendat rose_lily rose_lily Buna! Am nevoie de ajutorul vostru. Pe scurt: in 2007 am avut un proces cu tatal baietelului meu , avand ca obicet obligatia de a face, adica sa imi dea ... (vezi toată discuția)
Suspendare cauza - la apel drragosd drragosd Buna ziua , in urma unei contastatii la executare, castigata in prima instanta, unul dintre parati a facut apel( la tribunal). la apel nu s-a prezentat nici ... (vezi toată discuția)