Andra Denise Dinca 
	    	Avocat

Andra Denise Dinca 
	    	Avocat	    

ionutz72 
	    	Utilizator

ionutz72 
	    	Utilizator	    

ionutz72, utilizator
 ionutz72, utilizator 	
			 Andra Denise Dinca 
	    	Avocat

Andra Denise Dinca 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 Cristian Racaceanu	                   

1.Primaria pe raza unde a avut ultimul domiciliu o persoana decedata are evidenta intregii mase succesorale a acesteia?Dar daca exista anumite ... (vezi toată discuția)
	                    Cristian Racaceanu	                   

1.Primaria pe raza unde a avut ultimul domiciliu o persoana decedata are evidenta intregii mase succesorale a acesteia?Dar daca exista anumite ... (vezi toată discuția)

gabimc	                   

Buna seara
Situatia este urmatoarea : tatal meu a decedat in decembrie 2009, eu afland intamplator de acest lucru dupa un an si jumatate. Eu sunt fiica ... (vezi toată discuția)
	                    gabimc	                   

Buna seara
Situatia este urmatoarea : tatal meu a decedat in decembrie 2009, eu afland intamplator de acest lucru dupa un an si jumatate. Eu sunt fiica ... (vezi toată discuția)

cojocaruconstanta	                   

Dupa aprox 15 ani de casatorie, fratele meu a divortat de sotia sa, dar a continuat sa locuiasaca impreuna.  Rudele au aflat din intamplare, dupa ce ... (vezi toată discuția)
	                    cojocaruconstanta	                   

Dupa aprox 15 ani de casatorie, fratele meu a divortat de sotia sa, dar a continuat sa locuiasaca impreuna.  Rudele au aflat din intamplare, dupa ce ... (vezi toată discuția)