avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1252 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... persoane cu handicap
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

persoane cu handicap

buna ziua,as dor sa stiu daca persoanele cu handicap sunt scutite de la plata taxei de ridicare a autov. parcat neregulamentar,si in ce lege gasesc asa ceva.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 15:29, 25 August 2010
Nu sunt scutite. Deci exista aceasta calitate, nimeni nu se poate apara de necunoasterea legii."NEMO CENSITUR IGNORARE LEGEM "

Legile rutiere trebuiesc respectate de catre toti conducatorii, indiferent daca sunt persoane cu handicap sau nu.
unde trebuie sa fac o sesizare cu privire la faptul ca politia nu a dispus in scris (in baza unui proces verbal ) ridicarea autovehiculuilui de catre firma de ridicari auto?am inteles k foaia pe care o completeaza cei de la firma respectiva nu are valoare,este adevarat?
copilrau a scris:

unde trebuie sa fac o sesizare cu privire la faptul ca politia nu a dispus in scris (in baza unui proces verbal ) ridicarea autovehiculuilui de catre firma de ridicari auto?am inteles k foaia pe care o completeaza cei de la firma respectiva nu are valoare,este adevarat?

Nu-i adevarat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare ilegala de masina sect.4 lando lando buna ziua , akum 2 zile mi-a fost ridicata masina de pe str. Martisor din sect.4....am lasat-o parcata pe trotuar .tin sa precizez k mai exista loc de trecere ... (vezi toată discuția)
Ridicari autoturisme. pot castiga plangerile contraventionale? cristianstefanescu cristianstefanescu Buna ziua Astazi 2 masini mi-au fost ridicate, a mea si a pritenei mele, pe motiv de parcare pe trotuar in sectorul 6 pe str. Calea Apeductului in ... (vezi toată discuția)
Dispozitie de ridicare auto conform hcls6 nr. 4/2010 danut13 danut13 Nu mai exista PV ci doar o dispozitie de ridicare semnata de politia comunitara care poate fi contestata conform dispozitiilor legii nr.554/2004 Consider ... (vezi toată discuția)