avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Loc de munca la mai mult de 50 km de domiciliu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Loc de munca la mai mult de 50 km de domiciliu

Buna ziua, am si eu nevoie de cateva clarificari:
-am citit prin toate sau aproape toate articolele care au legatura si ma interesau cu privire la articolul 75 din legea somajului, pentru ca banuiesc ca mi-a scapat, si nu am gasit nimic referitor la perioada pe care o am la dispozitie pentru a depunde dosarul la AJOFM. Am intrerupt somajul dupa trei luni (31.07.2010) si am inceput activitatea la locul de munca imediat (02.08.2010) pe perioada nedeterminata. O alta problema ar fi actele de care am nevoie si etapele pe care trebuie sa le parcurg: logic ar fi: schimbare CI (apropo, cineva zicea ca s-ar accepta si viza de flotant, este adevarat?)>>completare acte la unitatea angajatoare >> depunere dosar.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:00, 20 August 2010
Art.73.1 din legea 76/2002 a aparut mai recent asa ca mergeti la AJOFM sa primiti lamuriri suplimentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de incadrare ContSters160754 ContSters160754 buna seara!. care sunt conditiile pentru prima de incadrare?.nu cea de instalare. va multumesc. (vezi toată discuția)
Prima de instalare mateescurut mateescurut sunt proaspata absolventa a liceului dar mi-am gasit un loc de munca la cateva sute de km de orasul de unde provin. Locul de munca este cu 6 ore iar contractul ... (vezi toată discuția)
Despre somaj adryanbr adryanbr buna ziua. as vrea sa stiu si eu cum se procedeaza in cazul in care am intrat in somaj si dupa cinci luni vreau sa ma reangajez la o alta firma. am inteles ... (vezi toată discuția)