Am ramas restanta la intretinere cateva luni. D-l presedinte ne-a comunicat ca am fost notificati. Am regasit notificarea in tabelul de intretinere in valoare de 104 lei. In data de 09.08.2010 am platit tot (notificare, penalitati etc ) dar d-na administrator ne-a comunicat ca pana la 10.12.2010 trebuie sa platim onorariul avocatului in valoare de 500 lei. Citatia de la judecatorie ne-a venit cu data de 10.08.2010. Noi pentru ce trebuie sa platim onorariul ? Multumim frumos.:">
Poate nu m-am exprimat mai clar si este numai vina mea, lucru pentru care-mi cer scuze.
Sa socotim impreuna si poate ne intelegem unde am gresit: 4 clase primare + 4 clase generale + 4 ani de liceu + 4 ani de facultate de drept = 16 ani exact. Si asa cum va spuneam mai sus nici un absolvent cu diploma de jurist nu poate practica avocatura decat dupa un stagiu, o practica pe langa avocatii cu experienta si dureaza inca 2 ani. Sa mai adaugam si faptul ca fabrica de legi, OG, HG, Decizii, Decrete ce apar zilnic in Romania face din jurist un om care trebuie sa se documenteze, sa invete si sa cheltuiasca bani, timp, efort toata viata.
Poate ca dv aveti pregatire cat 3 avocati si va felicit. Eu chiar nu sunt "siderat" de afirmatiile dumneavoastra. Totusi nu ati venit cu o solutie. Dupa parerea dv cine credeti ca ar trebui sa suporte onorariul avocatului in acest proces? Exprimarea unei pareri clare sper ca nu va costa nimic.
Domnule,ramane ca instanta de judecata sa se pronunte asupra acestui onorariu ,stabilind daca este prea mare sau prea mic.In acest sens sfatuiesc utilizatorul sa se adreseze instantei cu actiune civila in constatare.
Taxa expertiza
nicu_is
buna ziua, am o intrebare, cat poate ajunge taxa pt o expertiza ? si cine trebuie sa plateasca ? pe scut, sunt in proces cu asociatia de locatari pt o anumita ... (vezi toată discuția)