avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACT CU TIMP PARTIAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACT CU TIMP PARTIAL

BUNA ZIUA AS DORI SA STIU DACA SUNT IN SOMAJ TEHNIC POT SA LUCREZ 4 ORE PE ZI CU CONTRACT CU TIMP PARTIAL ? AS DORI UN MODEL DE CONTRACT CU TIMP PARTIAL MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:38, 25 Octombrie 2011
In urma modificarilor aduse Codului Muncii, s-au abrogat dispoziţiile anterioare care stabileau în sarcina angajatului să declare fiecărui angajator locul unde exercită funcţia pe care o consideră de bază.

Insa , potrivit art. 56 alin. (1) C. fiscal, deducerile personale se acorda numai pentru salariile obtinute la functia de baza ..
chiar nu inteleg art 56 alin (1) C ??? CE LEGATURA ARE INTREBAREA MEA CU ART 56 ?

cazurile incetarii de drept a contractului individual de munca ???
simonna38 a scris:

chiar nu inteleg art 56 alin (1) C ??? CE LEGATURA ARE INTREBAREA MEA CU ART 56 ?

cazurile incetarii de drept a contractului individual de munca ???

Era vorba despre Codul fiscal .. nu s-a referit nimeni la art.56 alin.1 din Codul Muncii ... :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca ContSters61018 ContSters61018 Buna dimineata, O persoana poate detine simultan doua contracte individuale de munca??? (vezi toată discuția)
Ore lucrate anairam_unid anairam_unid Buna ziua Daca lucrez 8 ore in cadrul unei companii si as mai vrea sa imi iau un job part time .Am voie ? Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Doua contracte de munca ancabanciu ancabanciu Va rog spuneti-mi daca sunt angajat cu 8 ore la o societate si vreau un contract de munca partial la alt angajator cu cate ore pot fi angajat la al doilea ... (vezi toată discuția)