avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Studiile necesare pentru a lucra la morga
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Studiile necesare pentru a lucra la morga

Doresc sa aflu de ce studii am nevoie pentru a lucra la morga.
Astept raspunsurile dvs.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Razvan9449 , utilizator 10:36, 7 Iulie 2025
Gipsar, autopsier; debutant- scoala generala
Pregatirea se face chiar la morga :))
,cu un medic.
Poate va parea ciudat ca "dezgrop" un topic in care ultimul mesaj a fost lasat acum 6 ani dar as vrea sa stiu daca ar cineva idee unde se pot face acele cursuri pt a obtine diploma de autopsier. La INML "Mina Minovici" am inteles ca nu se mai organizeaza astfel de cursuri.

nelutzu121 a scris:

Poate va parea ciudat ca "dezgrop" un topic in care ultimul mesaj a fost lasat acum 6 ani dar as vrea sa stiu daca ar cineva idee unde se pot face acele cursuri pt a obtine diploma de autopsier. La INML "Mina Minovici" am inteles ca nu se mai organizeaza astfel de cursuri.
Te salut Nelutu, vad ca nu ai primit raspuns timp de 3 ani :)) curs din câte am înțeles mai nou se face doar la iași și te costă 3600 de lei parcă, ține 3 luni (2 luni teorie) 1 lună practică și apoi ieși cu acel atestat.
Salutare
Au trecut ceva ani de la ultimul mesaj da totusi pana la urma unde se face cursurile?

w3bRO a scris:

nelutzu121 a scris:

Te salut Nelutu, vad ca nu ai primit raspuns timp de 3 ani :)) curs din câte am înțeles mai nou se face doar la iași și te costă 3600 de lei parcă, ține 3 luni (2 luni teorie) 1 lună practică și apoi ieși cu acel atestat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac sa ajung procuror criminalist? staMadalina staMadalina acum sunt in cls a 11a. as vrea sa ajung procuror criminalist.sunt obsedata de treaba asta de cand eram mica. si as vrea sa stiu ce trebuie sa fac dupa ce ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat medico legal: de la medicul legist din judet sau de la medicul legist de pe raza localitatii unde s-a intamplat incidentul? Marius84 Marius84 Buna ziua! De 1 Mai am fost agresat in localitatea Costinesti, jud. Constanta. In urma agresiunii: dubla fractura de mandibula. De aici a inceput calvarul. ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre paznic si agent de paza mama33 mama33 Buna!..am si eu o intrebare: Daca am doar 9 clase pot sa urmez cursurile de calificare ca agent de paza?...acum sunt in somaj.:( Multumesc! (vezi toată discuția)