avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu odihna neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu odihna neefectuat

Buna dimineata!Datorita dificultatilor economice,firma a concediat muncitori ,conform art.65,alin.1 din Codul Muncii.Raportat la lunile lucrate ,aveau dreptul la concediu de odihna.Cum sa procedez?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 07:23, 20 August 2010
Daca nu si-au efectuat integral CO, atunci la incetarea c.i.m. CO neefectuat se compenseaza in bani - art.141 alin.4 C.mun.
Daca nu s-a efectuata concediul de odihna umreaza a li se plati zilele la care aveau dreptul pina la concediere
faci cerere sa-ti plateasca concediu
daca nu iti plateste concediu faci reclamatie la ITM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata concediu de odihna -restant si neefectuat viky56 viky56 Buna ziua Societatea la care am lucrat mi-a dat un preaviz de 20 zile in luna noiembrie2009 Anterior in luna august 2009 am efectuat CO partial, ramanand 4 ... (vezi toată discuția)
Co neefectuat lefteriu_adrian lefteriu_adrian buna ziua. m-am angajat in februarie 2009 la o firma, la care lucrez si acum si nu am avut concediu de odihna pe 2009, pe 2010 am avut doar 10 zile. In cazul ... (vezi toată discuția)
Acordare concediu odihna olguta79 olguta79 O firma este obligata sa acorde concediu de odihna unui salariat care a fost angajat in perioada mai 2012-noiembrie 2012 , tinand cont ca desfacerea ... (vezi toată discuția)