ContSters20980 
	    	Utilizator

ContSters20980 
	    	Utilizator	    

Beth 
	    	Utilizator

Beth 
	    	Utilizator	    

Nu poate. Statutul profesiei prevede:
Art. 290 - (1) Avocatul stagiar are dreptul de a pune concluzii numai la judecătorii.
(2) Avocatul stagiar poate efectua activităţile prevăzute la art. 3 alin. (1) lit. a) şi b) din Lege.
Darea de data certa este la art. 3 lit. c), deci nu intra in atributiile unui stagiar.
 Beth, utilizator
 Beth, utilizator 	
			 ContSters20980 
	    	Utilizator

ContSters20980 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Simonamr	                   

Un avocat stagiar are dreptul de-a lua in raspundere cazuri care se prezinta la Curtea de Apel? (vezi toată discuția)
	                    Simonamr	                   

Un avocat stagiar are dreptul de-a lua in raspundere cazuri care se prezinta la Curtea de Apel? (vezi toată discuția)

ContSters130254	                   

Buna ziua,
Am si eu o intrebare f ciudata care nu-mi da pace si anume...
Poate un consilier juridic atesta acte juridice cu privire la identitatea ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters130254	                   

Buna ziua,
Am si eu o intrebare f ciudata care nu-mi da pace si anume...
Poate un consilier juridic atesta acte juridice cu privire la identitatea ... (vezi toată discuția)

clls	                   

Imi puteti spune daca un avocat stagiar poate da data certa unui act de comodat, potrivit Legii avocaturii din 2006? Va multumesc (vezi toată discuția)
	                    clls	                   

Imi puteti spune daca un avocat stagiar poate da data certa unui act de comodat, potrivit Legii avocaturii din 2006? Va multumesc (vezi toată discuția)