avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract perioada determinata

Sunt angajata cu carte de munca pe o perioada determinata, dupa expirarea perioadei angajatorul ma poate sili sa continui contractul in cazul refuzului meu?
Cel mai recent răspuns: Bruta , utilizator 10:10, 24 August 2010
Nu, in nici un caz.
Nu, in niciun caz, orice modificare a unui contract individual de munca se face numai cu acordul ambelor parti.
avocat Cristina Popescu
Multumesc!

Dupa aceasta perioada determinata trebuie sa mai fac o hartie sau pur si simplu nu inchei un nou contract? Daca nu mai merg la munca dupa aceasata perioada determinatra angajatorul imi poate retine cartea de munca?
In cazul dvs contractul individual de munca inceteaza de drept cf art 56 lit (j)/C muncii
Angajatorul emite decizie de incetare si dupa obtinerea vizei ITM pe carnetul de munca, va inmaneaza documentele: Decizie incetare+Nota lichidare+Carnet munca (si eventual unele drepturi salariale cuvenite si neplatite pana la data incetarii contractului)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet de munca dus la scanat maiamaria maiamaria buna ziua. ce pot face in situatia in care am un salariat angajat pe durata determinata, si i-am dus carnetul de munca la Pensii, pt scanare, iar cu data de ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca pe perioada determinata CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Ma confrunt de ceva vreme cu o mare dilema in privinta contractelor individuale de munca pe perioada determinata ... Mai pe scurt, un inspector de la ITM mi-a ... (vezi toată discuția)
Cic in derulare si incetare cim suspendat Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Va supun atentiei un caz in care o persoana are un CIM pe durata determinata de 3 luni iar dupa 2 luni intra in concediu de crestere si ingrijire ... (vezi toată discuția)