Am centrala termica proprie de apartament.
Prin apartament trec tevi caldura ( 2 x 2.5ml ) Una prin baie alta prin bucatarie.
Ce reglementari ma abliga sa achit cota parte din energia consumata la nivel de bloc numai cu locuinte. Bloc cu 20 ap. din care 12ap. au centrala proprie, unul este debransat complet si foloseste soba cu lemne iar 7 ap. sunt cuplate la sistem centralizat cu gigacalorimetru in functie.. La subsol toata instalatia este izolata, nu sunt pierderi de energie termica pentru incalzit. :O
Nu gasesc logic ca trebuie sa particip la plata cu cota parte.
Eu şi restul proprietarilor care au centrale proprii ne-am debranşat legal cu aprobare de la sc Termica sa. Cei cu centrale termice NU avem contract cu SC TERMICA SA. Proprietarii racordaţi la energie termica centralizată au întocmite contracte individuale cu SC Termica sa Botosani.
Scuze mi s-a atasat citatul dar nu si textul scris.
La noi in bloc nu s-a constituit asociatia de proprietari , deci avem contracte individuale. Eu am facut cerere de incetare a contractului si nu am primit raspuns. Nu au venit sa incheiem un nou contract prin care sa mi se impuna costurile partilor comune. Debransarea a avut loc conform legilor in vigoare si Societetea Termourban S.A. Oltenita a aprobat-o fara nici o obiectie.
Acum as vrea sa stiu ce mi se poate intampla, cu exceptia penalitatilor pe care mi le calculeaza societatea lunar?
As putea folosi ca argument faptul ca eu anulasem contractul si ca ei nu s-au ingrijit sa incheie un nou contract cu mine, in noile conditii?
Cand ati primit prima factura, v-ati dus la ei sa vedeti ce se intampla cu contractul?
Ati adresati o cerere de 10 luni, dar v-ati interesat la furnizor ce se intampla cu cererea dv. si cu contractul?
Ne intrebati pe noi ceea ce ar trebui sa intrebati la furnizor......