avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acte ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acte ITM

Buna ziua. Am o firma care de cateva luni nu mai are niciun angajat. La acel moment cei de la ITM mi-au dat o adeverinta pt Finante ca nu am niciun angajat. De la 1 septembrie voi angaja 1 salariat nou. Trebuie duse si acte acte la ITM in afara de depunerea Revisalului si contractul de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:50, 4 Ianuarie 2011
buna ziua!
da, pe langa revisal si contractul de munca veti mai prezenta : fisa medicala cu aviz medicina muncii,eventual un act de calificare si carnetul de munca sau o declaratie pe proprie raspundere ca nu a mai avut c.m.; in ipoteza nu c.m., atasam si acte de stare civila si copie buletin;atentie la termene;mai ales comunicarea, pe cale electronica, cel tarziu in preziua inceperii activitatii...
Fisa de aptitudine cu avizul de la medicina muncii se pastreaza la dosarul de personal al salariatului, nu se duce la ITM.
Buna ziua!
Imi puteti spune daca e obligatoriu ReviSal-ul din ianuarie si cum se procedeaza cu el la ITM?
Da, este obligatorie depunerea REVISAL- ului ... se depune ca si pana in prezent.
La firma unde m-am angajat de curand nu s-a lucrat cu Revisal-ul pana acum... am inteles ca trebuie descarcat de pe site-ul de la ITM si instalat... Apoi ce pasi mai urmeaza??? Am inteles ca e nevoie de o parola de la ITM ptr a lucra cu Revisal-ul... cum se procedeaza??? Nu ma prea pricep .... sunt noua in acest domeniu... va rog sa ma ajutati!

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru a angaja o persoana samyku samyku Buna seara, Va rog mult de tot, sunt mai la inceput si inca nu sunt familiarizat cu toate noile legi pentru angajare, Am fost de cateva ori la ITM, dar nu ... (vezi toată discuția)
Contract munca/revisal firma nou infiintata gianina stanescu gianina stanescu buna ziua. avem o firma nou infiintata in domeniul transporturilor. sotul meu este administrator si doreste sa se angajeze ca manager de transport, part time. ... (vezi toată discuția)
Itm si administratie iclaudia19 iclaudia19 buna seara, am o firma din 2010 fara angajati iar de luna viitoare vreau sa angajez 2 oameni....cum se procedeaza la itm si la administratie? la itm pentru ... (vezi toată discuția)