avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa/Lichidare judiciara: sunt una si aceeasi?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa/Lichidare judiciara: sunt una si aceeasi?

Am castigat un proces civil impotriva angajatorului, temerea mea cea mai mare fiind ca executarea silita va esua. Sunt convins ca acesta (angajatorul) si-a luat cateva masuri de precautie.
Intrebare: la ce costuri sa ma astept daca voi fi obligat sa il lichidez? Mentionez ca este o societate... consistenta si are cate ceva in patrimoniu, iar eu am de recuperat o suma ce o depaseste pe cea minim prevazuta in lege, adica 45 000 RON.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 07:02, 21 August 2010
sint de parere ca executarea silita clasica insotita de masuri asiguratorii, sechestre, ipoteci, ar fi mai avantajoasa fata de o actiune in insolventa sau faliment care este de durata si... nu se stie daca recuperati suma datorata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare despre o firma aflata in insolventa sebigrozav sebigrozav Am o firma care are un apartament cumparat impreuna cu sotia si acum suntem in divort .Firma este in insolventa ceruta de catre finante ce se poate face ca sa ... (vezi toată discuția)
Faliment si popriri deja existente cristian7002 cristian7002 Daca am deja infiintata o poprire pe niste bani (de la un tert) in cadrul unei proceduri viitoare de faliment a debitorului meu se mai poate inscrie cineva la ... (vezi toată discuția)
Procedura insolventei versus faliment misu76 misu76 Am o creanta ce depaseste 45000 lei.Am incercat pe executare silita,dar toate bunurile sunt cu ipoteca. As vrea ,daca se poate sa ma ajutati cu un sfat si ... (vezi toată discuția)