avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... tentativa de omor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

tentativa de omor

va rog sa ma lamuriti intr-o problema in luna ianuarie tatal meu in varsta de 60 de ani a fost lovit cu un box de un vecin in curtea mea ,eu am intervenit si l-am lovit pe vecin cu un bat peste umar in timp ce tragea de tatal meu sa-l scoata din curte unde il astepta in poarta cumnatul lui si sora lui care au ajutat la soaterea tatalui meu din curte unde au continuat sa-l loveasca.am fost si eu lovit inclusiv mama mea care sa asezat peste tatal meu pentru a nu-l mai lovi pe acesta,.in urma loviturilor ,tatal meu a fost operat la cap in urma unui hematom in luna martie cu trimitere de la sml astfel obtinand 80 de zile ingrijiri medicale cu punerea vieti in primejdie,mama mea 24 zile ingrijiri medicale ,iar eu 4 zile.A inceput cercetarea agresorului tatalui meu care a intrat in curte pentru tentativa de omor ,violare de domiciliu dar nu a fost chemat nici acum la audieri ci doar cumnatul si sora lui care au declarat ca in timpul altercatiei am intervenit eu si cu o bata in timp ce il loveam pe agresor ,el sa-r fi ferit si l-am lovit pe tatal meu cu bata in cap si tot odata au depus si o contestatie de contra expertiza a certificatului medico-legal al tatalui meu.Problema este ca eu nu am decat doi martori rude care se aflau la mine atunci si pot confirma spusele mele si un vecin care a vazut ca a intrat in curte in fuga injurand dar nu a vazut ce sa intamplat in curte,iar agresorul a cumparat cativa martori care confirma spusele lui .AJUTATI-MA VA ROG
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iulie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:29, 28 Iulie 2012
Daca aveti doi martori va poate fi de mare folos.
Oricum era cam aiurea sa creada cineva ca doi insi s-au ferit cand ati lovit cu parul si respectivul par l-a lovit pe tatal dvs.
Din moment ce respectivul este liber dosarul penal are un curs mai lent.
Poate exista si posibilitatea sa nu mai fie la un moment dat vorba de o tentativa de omor.Adica sa se schimbe incadrarea juridica a faptei.
Se poate si sa se ramana pe tentativa de omor...
Orice e posibil in astfel de cazuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa de omor geo_geo geo_geo am fost lovit in cap cu o bata(gen basebool)si am o rana la cap de10/7 cm;n-am fost internat in spital dar am fost la medicul legist si voi primi ... (vezi toată discuția)
Tentativa la omor - atac cu toporul, pedeapsa Cezar9 Cezar9 Lovitura cu un topor constitue \\"tentativa de omor\\" daca victima nu este atinsa, ea se trage si reuseste sa fuga?! Cam ce pedeapsa s-ar da? ese vorba de ... (vezi toată discuția)
Lovituri si alte violente Simica Simica Buna ziua .Am fost lovit de mai multe persoane cu bate fara motiv am certificat m.l. cu zile de ingrijiri sub 20 cu toate ca au trecut mai multe luni ... (vezi toată discuția)