avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plingere penala inpotriva a 2 vecini
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plingere penala inpotriva a 2 vecini

locuim intun bloc cu 4 etaje ,aproape toti locatari avem autoturisme si din aceasta cauza am hotatat mai multi vecini sa taiem o bara de batut covoare din fata blocului pentru a ne face loc mai mult de parcare ,paralel cu bara pe carosabil era parcata o dacie cu grad de uzura ridicat si nefunctionabila mai toate seririle fiind loc de dormit pentru boschetari aceasta dacie fiind adusa in fata blocului de acest vecin care ne-a facut plingerea penala nefiind bunul lui .noi am ridicato de pe carosabil perpendicular cu soseaua sa ne facem loc pentru a mai parca inca o masina el a venit cu politia la fata locului acuzindune de distrugere.inainte de a veni cu politia ma sunat la telefon si nea jignit pe toti spunindumi ca el are putere ca e sofer la tribunalul din orasul petrosani si ca leam dezvaluit vecinilor aceasta convorbire in timp ce organele de politie isi faceau datoria ma jignit facinduma o femee usoara si pe ceilalti vecini ia jignit cum ia venit la gura .dupa noua lege stim ca nu mai ai voie sa bati covoarele in fata blocului si ce masuri ar trebui sa luom si noi in potriva lui si care sint procedurile legale de rezolvar a problemei .
Cel mai recent răspuns: Gabriela Tubultoc , Avocat 10:52, 24 August 2010
in legatura cu plangerea facuta de vecin nu cred ca este cazul sa va faceti probleme, intrucat infractiunea de distrugere se refera la un bun al altuia iar acea bara de scuturat covoarele este proprietate comuna a tuturor vecinilor din bloc, iar dacia aceea veche a fost doar mutata, si nu adusa in stare de neintrebuintare, asa cum prevede art. 217 C.pen.
ii puteti face o plangere acelui vecin pt denunt calomnios

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare bara batut covoarele xlite xlite Am o problema si as dori niste lamuriri din partea dv. Am in fata blocului o bara de batut covoarele. Doresc desfiintarea ei. E cam singura ramasa din ... (vezi toată discuția)
Loc parcare pavady pavady in urma cu 4 ani ne-am cumparat o masina. noi locuim la bloc. ca toata lumea de la bloc, care poseda masina, am incercat sa ne parcam masina cat mai aproape de ... (vezi toată discuția)
Am fost amenintat eu si bunurile mele Aleex123 Aleex123 Buna ziua, zilele trecute am parcat masina in dreptul GARDULUi unui vecin pe partea carosabila nu pe trotuar, si nu am blocat accesul in curte si nici in ... (vezi toată discuția)