avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1688 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Descarcare gestiune marfa 24%
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Descarcare gestiune marfa 24%

Am o gestiune la pret de amanunt cu TVA care suporta majorarea de TVA din adaosul comercial.
Stiti cumva cum mai putem verificarea descarcarii de gestiune prin cheile de control?
Inregistrarile mele sunt:
371 = 4428 50 lei
371 = 3781 -50 lei
Prin cheia de verificare aplicata, sold final 4428 e corect, dar sold final 378 nu mai da.
Credeti ca transferul marfurilor pe un alt analitic ( 3711) ar rezolva problema verificarii descarcarii de gestiune?
Va multumesc!
Probabil s-a mai discutat despre asta....

Alte discuții în legătură

Functiunea contului 378 Bogo4us Bogo4us Buna ziua, Folosesc descarcarea global valorica a stocului de marfuri. Am doua intrebari: -este corect ca rulajul lunar debitor al contului 378 sa fie mai ... (vezi toată discuția)
Gestiune punct de lucru Lavinia1989 Lavinia1989 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea situatie. Este vorba de o firma (servicii IT) care nu a avut punct de lucru pana acum. Firma are ... (vezi toată discuția)
Descarcare gestiune gabitza1980 gabitza1980 Buna ziua.Am si eu urmat.situatie: 1.o societate neplatitoare de TVA care desf.comert.cu amanuntul : CANT.=25 BC P.U = 1.3 RON/BC ... (vezi toată discuția)