avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inundatie apartament "sub acoperire"
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inundatie apartament "sub acoperire"


Buna ziua!

Ma numesc Sorina Dumitru si simt cum imi pierd calmul de tot. Dupa ce ca suntem inundati pt ca terasa necesita reparare si nu toti locatarii platesc, acum vecina noastra de deasupra se razbuna pe noi (in urma unui scandal mai vechi), adica ne inunda fara a recunoaste si fara a lasa urme. De unde stiu asta? Pt ca a fost constatata de catre un instalator, care s-a dus in toate apartamentele suspecte. In fine, ideea este ca isi acopera urmele, nu da drumul la usa decat cand nu mai sunt si nimeni nu o prinde. Ce as putea sa fac? Sunt un caz disperat....
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 22:13, 26 Ianuarie 2008
puteti sa va asigurati apartamentul si cand e inundatie chemati inspectorul, constata si va da banii. restul e treaba celor de la asigurari:D
Puteti incepe un proces impotriva vecinei dvs. pentru recuperarea daunelor. Este necesara o expertiza care sa stabileasca ca vecina este vinovata, dar daca persoana care a reparat a putut observa ca vecina este vinovata probabil si expertul va putea.

Puteti face o plangere la politie pentru distrugere.
Va sftuiesc sa va asigurati apartamentul si cand e inundatie chemati inspectorul, constata si va da banii.
nu e cam tardiva treaba cu asigurarea :P ? si procesul ...? acum sa fim seriosi....cat o sa dureze pana vezi niste bani pe bune? cel mai bine stresezi vecinul cu scrisori nebunii ...cereri prin asociatie sa te ajute sa recuperezi banii ....si poate cedeaza vecinul :))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare locuinta bulzdaniela bulzdaniela In cazul in care vecinul care locuieste deasupra are instalatia de apa si scurgerile defecte si din aceasta cauza ma inunda in mod repetat,societatea la care ... (vezi toată discuția)
Despagubire inundatie dana_leea dana_leea Cu ceva timp in urma am avut inundatie.A curs ceva apa la vecinul de sub mine, care a fost despagubit in baza politei de asigurare. Firma de asigurare vrea sa ... (vezi toată discuția)
Acuzatii nefondate de inundare Monicaluis Monicaluis Buna ziua, locuiesc cu chirie intr-o garsoniera, iar acum doua saptamani vecina de dedesubt a venit la mine reclamand ca am inundat-o. Am chemat o echipa de ... (vezi toată discuția)