avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Problema aplicatie legislatie
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Problema aplicatie legislatie

X-(Nu sunt multumita de informatiile oferite de CTCE Piatra Neamt . Eu stiu ca am achizitionat un alt fel de abonament. Astept niste explicatii.
Care este, mai exact, problema pe care o intampinati dumneavoastra in privinta serviciului IntraLegis?

Alin Popescu
si eu am probleme cu aplicatia...de exemplu, ieri am cautat legea 53/2003. programul mi-a afisat legea, am dat click pe optiunea "forma actualizata",mi-a aratat care sunt actualizarile, insa sub nici o forma nu se deschide vreun fişier cu actualizarea....sincer, sunt foarte dezamagit...mi s-a parut super pretul cand am cumparat produsul, insa se vede ca e adevarata zicala "cat dai atata face". faza cu actualizarile am mai patit+o..
Mai intai ia legatura cu ei si spune-le problema care o ai. Daca nu esti multumit de raspunsul lor sau de serviciul oferit , poti renunta la ei.


offtopic:
Cei de la Indaco Systems au un program legislativ foarte bun -----nu le fac reclama ------ incearca-l . Nu tot ce-i ieftin este si bun.
mie mi se pare corect ca problema sa fie corectata de cei care administreaza acest site...la urma urmei, de la ei am cumparat produsul.
mie mi se pare corect ca problema sa fie corectata de cei care administreaza acest site...la urma urmei, de la ei am cumparat produsul.

Alte discuții în legătură

Softuri legislative Karmin Karmin Ce softuri legislative folositi?
Pe baza carui criteriu l-ati ales?
Ar fi util sa aflam avantajele si dezavantajele acestora :) (vezi toată discuția)
Ce soft juridic sa aleg? cornelb cornelb Buna, ce program de legislatie imi recomandati? Am folosit pana acum programul celor de la Indaco, dar am nevoie de ceva care sa contina si reviste/carti, mai ... (vezi toată discuția)
Soft legislativ Elena Anghelescu Elena Anghelescu Sunt in cautarea unui soft legislativ bun. Premisele: am lucrat ca si consilier juridic, am folosit LexNavigator (versiunea veche) si nu-mi place. Am luat ... (vezi toată discuția)