avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Problema aplicatie legislatie
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Problema aplicatie legislatie

X-(Nu sunt multumita de informatiile oferite de CTCE Piatra Neamt . Eu stiu ca am achizitionat un alt fel de abonament. Astept niste explicatii.
Sunt atat de dezamagita incat nu am cuvinte. Nu se poate ca intr-o relatie contractuala sa fim noi romanii corecti si seriosi.
Este vorba ca eu am achizitionat abonament la Indaco Sistems si nu la CT..... Piatra Neamt.
Este o problema de principiu ca nu am fost anuntata de schimbare.
Nu mai vorbesc de programul in sine care nu este atat de bun.
Nu cunosti nr si data documentului nu poti stii ce a aparut in ultimele zile , etc, etc.
Nu stiu daca pot face ceva pana la expirarea duratei contractului dar voi stii ce sa fac la urmatorul abonament.
bineinteles ca am trimis un mail celor ce administreaza acest site in care le-am descris situatia insa nu a binevoit sa ma contacteze cineva...mai mult, nici macar nu am primit vreun mail care sa confirme ca reclamatia mea a fost inregistrata...cred ca o sa ma adresez OPC-ului.
Diferenta dintre cele doua softuri, la momentul la care s-a petrecut schimbarea, era semnificativa. respectiv, in versiunea pe care o puneam noi la dispozitie utilizatorilor CP (versiunea legestart), Indaco actualiza legislatia cu o intarziere de doua saptamani si nu era prezentata vreo legatura intre acte sau vreo forma actualizata petnru actele respective. In aplicatia CTCE de la CTCE, ce se obligau ei contractual era sa actualizeze informatia zilnic.

Nimeni nu s-a plans inca de actualizarea legislatiei. Singura problema care ni s-a raportat este de natura tehnica din cate imi dau seama si implica imposibilitatea afisarii (la anumite acte), a formei actualizate. Au fost doua astfel de raportari.

Stimata D-na Felicia,

In momentul imi pare rau ca sunteti dezamagita de serviciile noastre. Din pacate, asupra unora dintre ele nu avem control si, mai mult, nu avem nici posibilitatea de a le imbunatati. Nu vreau sa comentez diferentele dintre cele doua aplicatii legislative, insa cred sincer ca v-am oferit o varianta de aplicatie imbunatatita fata de cea pe care o aveati anterior. Cel putin din perspectiva actualizarilor.

Facem tot ce ne sta in putinta sa fim seriosi. Daca credeti altfel, va rog sa ne spuneti si veti primi inapoi banii pentru perioada de abonament in care sunteti de parere ca nu ati fost multumita de aplicatia pusa la dispozitie, in parteneriat, de Avocatnet.ro.

In privinta domnului Zapodeanu, stiu ca a fost contactat telefonic si sper ca problema s-a remediat.
O zi buna.

Alin
Ultima modificare: Miercuri, 28 Noiembrie 2007
Lipanescu, Popescu si Asociatii - LSP.ro, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Softuri legislative Karmin Karmin Ce softuri legislative folositi?
Pe baza carui criteriu l-ati ales?
Ar fi util sa aflam avantajele si dezavantajele acestora :) (vezi toată discuția)
Ce soft juridic sa aleg? cornelb cornelb Buna, ce program de legislatie imi recomandati? Am folosit pana acum programul celor de la Indaco, dar am nevoie de ceva care sa contina si reviste/carti, mai ... (vezi toată discuția)
Soft legislativ Elena Anghelescu Elena Anghelescu Sunt in cautarea unui soft legislativ bun. Premisele: am lucrat ca si consilier juridic, am folosit LexNavigator (versiunea veche) si nu-mi place. Am luat ... (vezi toată discuția)