avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale stampila punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

stampila punct de lucru

pentru o stampila la un punct de lucru societate comerciala srl pot opta pentru orice forma sau marime?ma obliga vreun text de lege ca stampila sa fie intr-u anumit fel?sau dimensiune?multumesc
Nu aveti nicio restrictie in acest sens. Sa fie doar dinstinctiva fata de celelalte( cealalta stampila)
Ma ajutati, va rog, cu un temei legal pentru existenta stampilei la fiecare punct de lucuru?
Si cum trebuie sa arata aceasta stampila, adica, ce sa scrie? denumirea societatii si punct de lucru, sau cum? Avand in vedere ca eu am 3 pc de lucru, stampilele o sa fie identice?
Multumesc
Nu este nici o lege referitoare la stampila societatilor comerciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stampila punct de lucru caprice caprice Buna ziua, in cazul in care o societate comerciala isi schimba denumirea si sediul social, iar vechiul sediu ramane punct de lucru ......trebuie sa-si schimbe ... (vezi toată discuția)
Stampila pe acte oficiale emise de catre un srl cristiioso cristiioso Este obligatorie, in Romania, aplicarea stampilei pe actele emise de catre o societate SRL ? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Stampila societatii anabojor anabojor Buna ziua. Daca o societate este vanduta si are alt administrator,isi schimba denumirea si sediul in alt oras, stampila veche si dosarele muncitorilor cui ... (vezi toată discuția)