avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatii si indemnizatii / trusoul nou nascutului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatii si indemnizatii / trusoul nou nascutului

Buna ziua,
se mai acorda trusoul , alocaţia pentru nou-născuţii?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:00, 25 August 2010
1. Legea118/2010 spune, la art.15, ca se abroga:
g) Legea nr. 482/2006 privind acordarea de trusouri pentru nou-nascuti, cu modificarile ulterioare, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 1.028 din 27 decembrie 2006;...
2. Alocatia pentru copii se acorda in continuare.
Indemnizatia de 230 Ron pentru copilul nou nascut si trusoul pentru copii se mai acorda doar pentru copiii nascuti anterior lui 04.07.2010. Cererea poate fi depusa pana pe 31.08.2010
Colega "Kyandra" are dreptate! =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trusou nou nascut dan0007 dan0007 Se mai acorda de catre primarie (sau alta institutie) suma de bani reprezentand trusoul noului nascut, pentru anul 2014? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Drepturile mamei Elena Bumbeş Elena Bumbeş Am nascut in ianuarie si as dori sa stiu daca se mai acorda ajutorul de la primarie pentru nou nascuti?? (vezi toată discuția)
Ajutor financiar mame tinere Popescu100 Popescu100 Buna as dorii sa stiu daca se acorda ajutor financiar pentru mame tinere. Sau pentru mame singure.. (vezi toată discuția)