avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... prelungire perioada somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

prelungire perioada somaj

Buna ziua !!! Dupa terminarea perioadei de somaj ( 6,9,12 luni) exista vreo lege care permite prelungirea ? Va multumesc !
EXACT ! TOATA STIMA ! MULT RESPECT !=D>
multumesc!
dar...pana la urma problema TOT ramane.
imi pare rau de tarisoara noastra scumpa caci ca si "pamant" a fost darnica si avem destule de oferit...dar cine sa le ofere? Udrea??
mai ca mai zic ca in mare parte e cam si vina majoritatii ca pur si simplu nu se face nimic...abia daca se iese in strada...abia daca se carteste...dar stiu ca e greu si romanul nu se complica prea mult...indura...induram...si cu regret o spun ca vom indura...
oare pana cand??? :-/

numai bine si sanatate...ca macar prin spitale sa nu mai aterizam...:P
E adevarat, din pacate !! Ce sa mai zic...!? Tinem legatura ! Cu stima , Cristian
Cine a intrat in somaj pana in data de 31.12.2009,a beneficiat de 15 luni de somaj.
Anul acesta ,somerii nu au mai beneficiat de alta OUG.
@hopeless1,aveti dreptate,dar cred ca avem ceea ce meritam (galeti portocalii).
Ultima modificare: Joi, 26 August 2010
Muresan Felicia, utilizator
Sa speram ca au si ei MORCOVI , caci tot portocalii sunt . Ar trebui schimbate cat mai curand culorile "uniformelor'' de la parnaie , caci trebuie pastrata traditia culorilor si dincolo de gratii !!!:))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa ne jucam de-a scrisul :) ContSters109653 ContSters109653 A fost odata ca ca ca niciodata, pe vremea cand pamantul era mai mult lat decat lung, un scriitor iscusit intr-ale slovei, caruia tare ii mai placea sa-si ... (vezi toată discuția)
Este sau a nu este important ..un vot?votul vostru, votul meu...dar pentru cine? Ileana Schwarz Ileana Schwarz Ma tot framanta o chestiune: ma duc sau nu ma duc la vot? O parte din mine spune ca trebuie sa ma duc...ca doar o data ne vine si noua randul sa ne spunem ... (vezi toată discuția)
Incotro?! capitalismul...incotro?! Herra_ Herra_ Sunt sigura ca nu traim bine. Sunt sigura, in egala masura, ca societatea in care traim nu ne ofera nici o sansa ca sa putem trai mai bine. Nu sunt sigura ... (vezi toată discuția)