avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere masina din evidenta politiei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere masina din evidenta politiei

Ma poate ajuta cineva cu un model de actiune in instanta prin care sa solicit radierea masinii din evidentele politiei intrucat am incheiat contract de vanzare cumparare dar cumparatorul nu a mai binevoit sa treaca masina pe numele sau si acum vreau sa o radiez si de la finante sa nu mai platesc impozit si de la politie! nu mai reusesc sa dau de cel caruia i-am vandut masina!
Multumesc!
Judecatoria - sectia civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu compensatoriu sunshin3_ana_mary sunshin3_ana_mary m-am hotarat sa deschid o actiune in instanta impotriva angajatorului pentru a fi obligat la plata salariului compensatoriu care mi-l datoreaza. exista ... (vezi toată discuția)
Incalcarea proprietatii arieseni arieseni Buna ziua, sotia detine un teren cu o constructie in comuna vecina.Vecinii au inceput o constructie langa noi facand excavatii fara acordul sotiei,incalcand ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie gemeni retroactiv vektor vektor ne puteti ajuta cu un model de cerere de chemare in instanta? am facut cererea la ajpis , avem refuzul dar nu stim ce sa facem mai departe. adica cum se face ... (vezi toată discuția)