avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... legalitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

legalitate

este legal sa intocmeste contract de munca unui absolvent, care in acelasi timp este student la o facultate la zi, nu va lucra cu siguranta nici o zi, pentru a beneficia de subventii conform art.80 din legea 76/2002 ?

Cel mai recent răspuns: floricele , utilizator 15:33, 25 August 2010
Cm puteti sa-i faceti. Da sigur nu va lucra? Poate lucreaza acasa. E legal. Nu va faceti probleme.
absolventul este de exemplu student la facultatea de medicina unde absentele la cursuri se platesc, iar cind se efectueaza controlul de catre somaj, da declaratie ca lucreaza cu program de 8 ore ,iar sediul unitatii este la.... sau adauga la procesul verbal de control o delegatie, ca este plecat dupa marfa, ce credeti este posibil?da este posibil. cum va suna asa ceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare absolventi Pop Florentina Pop Florentina Buna ziua. Nora mea a terminat facultatea de medicină veterinara anul acesta si s-a angajat la o farmacie veterinară. Beneficiaza de ajutorul de stat pentru ... (vezi toată discuția)
Beneficiile angajatorilor care incadreaza in munca absolventi marik0 marik0 Buna ziua, Am si eu o intrebare referitor la articolul 80 din legea 76/2002, cu modificarile si completarile ulterioare. Am absolvit o facultate anul ... (vezi toată discuția)
Facilități fiscale pentru angajatori - în cazul persoanelor cu handicap sunsray sunsray Bună ziua, aș vrea să mă lămuriți dacă se poate, asupra unor aspecte , din legea 76/2002, vă rog: FACILITATI ACORDATE ANGAJATORILOR CONFORM LEGII ... (vezi toată discuția)