avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general decontare diurna
Discuție deschisă în Contabilitate în general

decontare diurna

Intrebarea mea este urmatoarea:SC capital 100%privat; administratorul care nu este angajatul societatii dar face deplasari in tara ca autoturismul societatii(fara sofer) in interesul societatii: are dreptul la diurna si cheltuieli de deplasare inclusiv decontarea bonurilor de banzina? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters109653 , utilizator 20:36, 25 August 2010
Nu are dreptul la diurna .Poate deconta cheltuieli de intretinere si reparatii (exclusiv combustibil) pt un autoturism / persoana de conducere.
Ultima modificare: Miercuri, 25 August 2010
ContSters109653, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare ch. auto in comodat kajan.barna kajan.barna am un autoturism logan cu contract de comodat cu firma mea care este inregisrat la fisc vreau sa stiu daca pot sa decontez cheltuierile benzina schimbul de ... (vezi toată discuția)
Decontare combustibil pentru avocati mlaap mlaap Parerile privind decontarea combustibilului pt avocati sunt impartite. Va rog sa imi spuneti daca pot deduce pe un pfa de avocat cheltuielile cu ... (vezi toată discuția)
Deplasare in strainatate kosamaria kosamaria Cine stie cum se calculeaz diurna in cazul unei deplasari in strainatate si cum inregistram cheltuielile pt combustibil si vigneta auto:folosesc cursul bnr si ... (vezi toată discuția)