avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Suntem supusi actului de GENOCID
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Suntem supusi actului de GENOCID

Suntem supusi actului de GENOCID..

Si preferabil ar fi sa explicam populatiei acest termen si de ce a fost executat Ceausescu.Acum cu toate astea luate la cunostinta sa ne intrebam :

1)Cum putem noi populatia sa definim ” privativarea” Petrom ?! domnilor……. petromul era al tarii, ar tuturor romanilor;aveam si eu acolo un robinet din petromul ala ,avea si vecinul o clanta de usa din petromul acela,fiecare roman avea cite o caramida din acel petrom,Romania era proprietarul acelui bun…a fost intrebat ”proprietarul” daca vrea sa vinda .??de ce poporul nu a fost consultat in privinta bunului lui.??de ce contractul privatizarii este secret fata de proprietarul de drept.??De ce.??Va spun eu de ce… : ASTA SE CHEAMA GENOCID!
GENOCID se mai cheama taierea padurilor,GENOCID se cheama tot ce s-a vandut in detrimentul natiunii prin ”contracte de privatizare” secrete..!
2)GENOCID se cheama : INDUSTRIA ALIMENTARA ROMANEASCA prin OTRAVIREA POPULATIEI cu E-urile din alimente,acum cu aceste analize medicale
de la guvern veti vedea si d-vs cati bolnavi cu hepatita si ciroze cronice sunt in Romania (ficatul este primul si cel mai afectat organ) si toate se datoreaza doar E-urilor din alimente si strigator la cer este faptul ca, conflictele de interese sunt atat de mari, incat nimeni nu se sesizeaza ,se face doar putin ”vint ‘ si cu atat ramanem..face-ti va rog un” serial tv” despre aceste E-uri .Trebuiesc boicotate toate produsele care contin aceste substante nocive care ne otravesc copii si pe noi deopotriva;luati exemplul Frantei,acolo dintr-o lista enorma de E-uri doar cateva sunt permise
3)Pot scrie un roman intreg despre tampeniile care au loc in tara asta…sau mai bine zis ATROCITATI cred ca e un termen care se potriveste mai bine.
IERTATI-MA romani,dar uneori stau sai ma intreb daca nu cumva ar fi fost mai bine ca Germania sa fi castigat Al doi-lea Razboi Mondial, in mod sigur si garantata 100%, ca traiam mai bine; am ajuns sa ma intreb de ce sa nascut Stefan Cel Mare,poate era mai bine sa fi murit de mic caci uite unde ne-a adus…a aparat aceasta tara de cotropitori si a pastrat-o pentru ca intr-o zi : ROMANII SA FIE ASUPRITI DE CATRE ROMANI..!
ROMANIA……!! TREZESTE-TE….!! Pacat de imnul acestei tari..cine l-a scris stia ca poporul doarme, romanii nu mai sunt romanii de altadata…ROMANI..va rog din suflet sa redevaniti ROMANI, redeveniti ce-ati fost odinioara caci daca nu…cu parere de rau… sa nu mai cereti pensii,salarii,preturi mai mici,caci VA MERITATI SOARTA. E chiar atat de greu.??Viitorul e in miinile noastre…il putem modela cum dorim..ce ne opreste.?? NEPASAREA…! este dusmanul necrutator al romanului si copiilor copiilor copiilor nostri .pentu ca daca noi nu schimbam nimic,putin mai este pina ca, copiii nostri vor ajunge scalvii celor care ne-au furat si ne fura necontenit pentru ca au de partea lor un scut care ai apara..: NEPASAREA DUMNEAVOASTA.!! Stiti cei inspaimainta cel mai mult pe acesti nemernici.? STRADA domnilor ,umpleti strazile cu prezenta dumneavoastra si ii veti vedea ingenunchiati…!( bineinteles intr-un mod civilizat si in litera legii) suntem o tara democratica si strada va da dreptul la CUVANT.!! SA NU UITATI NICIODATA ASTA..!
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciolca , Consultant resurse umane 13:27, 26 August 2010
M-am revoltat ori de cate ori am aflat despre distrugerile de orice forma ale avutiei nationale, a noastra , a tuturor. Nu am putut sa ma abtin sa nu ma revolt si cand am auzit cata imaginatie si subtefugii ale legii pot fi folosite pentru a mai fura si Petromul, care oricum nu mai era in folosul nostru. Intradevar, o privatizare care inseamna GENOCID.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect de hotãrâre prin care parlamentul sã constate cã bãsescu a fost demis de popor ContSters257414 ContSters257414 Senatorul PNL Ioan Ghişe va propune, luni, în plenul reunit al celor două Camere, un proiect de hotărâre a Parlamentului prin care să se ia act de ... (vezi toată discuția)
Tot ce e romanesc nu piere -pledoarie pentru romania rodica_post rodica_post Un subiect tabuu de actualitate. [u]Imnul Romaniei Originalul [/u] http://www.youtube.com/watch?v=7nqddPBSmb4 Va invit la o dezbatere publica cu privire ... (vezi toată discuția)
Am votat sau nu la referendum 2012 freeanifer freeanifer Consider interesanta situatia fiecaruia. Eu de exemplu peste 15 minute ma duc sa votez. Invit pe cei care doresc sa spuna daca au votat sau nu vor vota sau ... (vezi toată discuția)