avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social cu contract de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social cu contract de vanzare-cumparare

Buna ziua.
Apartamentul in care locuiesc mi-a revenit mie dupa partaj, prin sentinta civila. Acum vreau sa-l vand si sa-mi iau unul mai mic, am mare nevoie de bani, dar nu pot pentru ca aici a ramas sediul societatii pe care am infiintat-o cu fostul sot in timpul casatoriei. Am fost amandoi asociati, dupa divort a ramas el administrator si asociat unic. Dovada sediului la inmatriculare s-a facut cu contractul de vanzare cumparare al apartamentului la care eram amandoi proprietari.
Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez pentru a scoate acest sediu social din casa?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: soniya , utilizator 22:17, 26 August 2010
cip200 a scris:

Reziliati contractul si astfel il obligati sa-si mute sediul firmei.

Din pacate nu exista un contract, documentatia pentru sediu a constitui-o actul de vanzare cumparare al apartamentului la care era coproprietar. Fiind si asociat al firmei nu a mai fost nevoie de un contract, cel putin asa imi amintesc eu. Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea sediului social al unei firme care a disparut Turcanu Turcanu Am inchiriat apartamentul unei firme,care si-a inregistrat sediul social la adresa apartamentului.Acum citeva luni firma a fugit din apartament si nu am reusit ... (vezi toată discuția)
Sediu social - firma fostului proprietar al imobilului GabrielPt GabrielPt Detin un imobil cumparat in anul 2007, iar la o interogare efectuata la Registrul Comertului, am constatat ca fostul proprietar al imobilului are o sociatate ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract si sediu social mikyangel mikyangel Am un spatiu pe care l-am inchiriat unei firme ,care in baza contractului de inchiriere si-au stabilit sediu social in spatiu meu. Contractul a fost reziliat ... (vezi toată discuția)