catalin bratianu a scris:
am stat de vb cu totii avocati din italia din zona in care fratele meu a fost prins si totii cereau 1200 euro,dar mai totii care avusesera probleme cu legea in acea zona mi-au recomandat acest avocat care mi-a pretins sa-i dau 3500. e drept insa ca in prima faza mi-a zis sa-i las un acont de 1000 euro ,lucru pe care l-am si facut si dupa ce el il scoate afara pe fratele meu sa-i restitui restul de banii. tin sa va spun ca el nu este recidivist si ca rolul lui era sa mearga la posta cu acel buletin fals sa scoata banii. alti 2 prieteni de ai lui postau pe diverse siteuri anunturi cu masini la preturi rezonabile iar cand potentiali cumparatorii ii contactau ei le ziceau ca sunt plecati in afara italiei si ca vor dovada disponibilitatii banilor .mai exact sa mearga la posta sa le puna banii,banii pe care fratele meu ii scotea. cred ca e usor ca instanta sa-si dea seama ca fratele meu actiona doar la scoaterea banilor, iar daca ar fi asa ce pedeapsa risca el dupa parerea dumneavoastra? astept raspunsul dvs MULTUMESC ANTICIPAT.
In Italia este coruptie mare.
Daca toti l-au recomdantat pe acel avocat e posibil sa aiba relatii.
Insa, la fel de bine se poate ca relatiile avocatului sa nu functioneze in cazul dat...
Pedepsele aplicate de instanta se pot estima in functie de anumite criterii, de la avocat la avocat, de la caz la caz.
Pana una alta din ce ziceti nu aveti ce face decat sa asteptati luna septembrie si veti vedea...
Si in Romania se intampla situatii in care avocatul crede ca va fi pus liber si totusi nu se intampla asa....
Prin urmare, orice este posibil...
avocat Claudiu Lascoschi