avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Exista vreo posibilitate sa imi recuperez bani pe ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Exista vreo posibilitate sa imi recuperez bani pe DDA-uri

Buna ziua,

lucrez ca si Grafician intr-un trust de presa. Sunt angajata doar pe DDA-uri (nu din vina mea...aceasta era singura solutie de angajare) si nu mi-am primit bani pentru lunile iunie, iulie respectiv august.
Exista vreo posibilitate sa imi recuperez bani - precizez ca nici un salariat nu si-a primit drepturile de autor- fara sa dau mai mult pe avocati si cheltuieli de judecata decat trebuie sa recuperez.
Suma de recuperat este de 6600 ron.

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Trifu , Avocat 19:12, 27 August 2010
doua variante
- cu forta publica
- cu forta fizica,
ambele variante presupun cheltuieli.X-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fortat fara plata Mireus Mireus Buna ziua, Lucrez la SC *** SRL, numele nu are relevanta. Am contract de cesiune de drepturi de autor pentru ca lucrez ca grafician; lucrez de acasa, asa a ... (vezi toată discuția)
Demisia bulimare bulimare IERI AM FACUT LICHIDAREA LA FIRMA UNDE LUCRAM DAR NU MI SAU PLATIT PLATIT DREPTURILE SALARIALE PE LUNILE MAI ,IUNIE SI PINA PE 5 LUNA IN CURS ,PE MOTIV CA ... (vezi toată discuția)
Pfa sau dda clausin clausin 1. Am avut un PFA in domeniul IT pe care l-am radiat in august 2010. Cineva mi-a spus ca pe aceeasi adresa nu as mai putea face un alt PFA pe acelasi CNP. Este ... (vezi toată discuția)