avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare de viata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare de viata

Buna ziua,

As dori sa imi fac o asigurare de viata insa nu am deloc cunostinte legate de acest domeniu. De aceea v-as ruga sa imi dati unele detalii/amanunte legate de tipul de asigurare pe care ar trebui sa il aleg. De ex. ce evenimente ar fi bine sa fie asigurate, daca sa aleg si pensie suplimentara sau nu, avantaje, dezavantaje, etc.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:13, 28 August 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Lucrurile dorite le puteti afla de la orice firma de asigurari de pe piata la care veti merge.De asemenea putei intra pe Google si daca cereti "asigurari de viata" puteti consulta multe oferte si conditii de asigurare si apoi va duceti la o firma de asigurari si cereti si alte lamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

infintare firma brokeraj cflorinn1980 cflorinn1980 Doresc sa infintez o firma de Brokeraj ( axata mai mult pe asigurari auto) si as dori sa stiu ce trebuie sa fac pentru a deschide o astfel de firma? (vezi toată discuția)
Asigurare de viata pentru pensionari dijma rescu dijma rescu sunt pensionar si sunt tentat sa-mi fac o asigurare de viata la ASTRA .Este o societate cu capital integral romanesc?La rindul ei ASTRA este asigurata la o ... (vezi toată discuția)
Asigurare credit impotriva riscului de somaj distroe distroe Buna ziua. Sunt in prezent angajat la o societate comerciala, si in conditiile in care am contract de munca pe perioada nedeterminata si perspective ... (vezi toată discuția)