avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... am inmatriculat un transporter din 2005 si am platit ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

am inmatriculat un transporter din 2005 si am platit taxa de 3000 de euro

pot sa iau ceva bani inapoi din taxa
Cel mai recent răspuns: TIBERIU P. , utilizator 21:55, 6 Septembrie 2010
salut Tiberiu...din pacate, am cautat pe portalul tribunalului bacau si am dat la cateva dosare, privind restituirea taxei de poluare si practica lor este de a respinge actiunile...stiu si de ce, nu mai intru in detalii privitor la perceptia instantei, o pot combate in cuprinsul unei actiuni...nu pot sa-mi dau seama, unele instante dau, altele nu....in concluzie, practica este de a respinge...si daca resping restituirea taxei, cred ca resping si inmatricularea masinilor prin scxutirea de la plata acestei taxe...nu stiu ce sa zic, verifici si luam legatura, lasa o adresa de mail si tinem legatura...a mea este constantinb2010@yahoo.com....te ajut, sa vedem ce putem face...
Poate ca unii judecatori resping asemenea actiuni pentru simplul motiv ca fac parte din tagma jefuitorilor. Au uitat prea repede ca sunt romani ca si noi si ar trebui sa purtam aceiasi cruce. Se tem probabil ca daca nu mai incaseaza statul aceste taxe aberante nu mai au de unde sa-si primeasca frumuselele lor salarii.
nu stiu daca merg pe principiul asta...daca ar merge asa, ar insemna sa respinga toti din tara, sa se formeze o astfel de practica in toata Romanica noastra draga...eu te ajut daca vrei, nu e problema asta, in caz ca pierzi si la fond si in recurs, mergem mai departe, la inalta curte si chiar la CEDO...:D
sa inteleg ca momentan nu ai bani ptr plata taxei?
cat mai poti sta cu nr din statul strain?
Masina sta cuminte in curte. Am luat un rand de numere provizorii si mi-am rezolvat toate actele pentru inscriere, doar ca nu ma trage inima si punga sa platesc "taxa de poluare". ca sa traiasca "smecherii" bine.
Presupun ca toate aceste actiuni necesita timp, bani si nervi sanatosi. Ce sansa de reusita consideri ca exista?
Iti multumesc pentru bunele tale intentii.
Faceti-va inmatricularea fara plata taxei pe alt judet unde se admite, evident gasiti pe cineva!

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto ciri ciri ma poate ajuta cineva sa-mi recuperez taxa auto pt.doua masini inscrise una in aug.2010 si alta in dec.2010 cca 2500 euro?va multumesc!:):) (vezi toată discuția)
Restituire taxa alexandra15 alexandra15 buna ziua in anul 2010 am inmatriculat in romania un peugeot 206 cc , 1600 cm si am platot taxa de poluare 3160 ron. daca dau statul in judecatata imi pot ... (vezi toată discuția)
Aspect taxa poluare 2012 CALIN74 CALIN74 in 2006 am inmatriculat pt. prima oara in RO un autoturism second hand adus din germania;la acea data nu exista aceasta taxa de poluare dar am achitat accize ... (vezi toată discuția)