avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza auto
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza auto

In caz ca auto a fost reparat se mai poate face expertiza la auto. Daca DA. raspundetimi la urmatoarea intrebare. Se poate demonstra daca un pasager a avut centura de siguranta ? Cumva se face dinamica accidentul;ui?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 01:08, 30 August 2010
daca e vorba doar de acest aspect, se poate face expertiza.. se tine cont de locul contuziilor ce le a avut pasagerul, de avariile suferite si de masina..da, in pricipiu, da
Posibilitatea efectuarii expertizei este functie de obiectivele stabilite si este limitata de posibilitatea cunoasterii valorilor tuturor elementelor necesare ce trebuie constatate pe autovehicul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare accident rutier talex talex In februarie 2008 am avut un accident rutier in care eu sunt vinovat. Circulam in afara localitatii cu 70Km/h (intr-o zona cu limita de 60km/h) cf. expertizei ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica cristache paula cristache paula buna ziuna va rog mult de tot ajutati-ma si pe mine cu un raspuns ,cumnatul meu acum cativa ani 3-5 a avut un accident rutier si doi pasageri din masina lui ... (vezi toată discuția)
Proces penal. expertize. dilema didutzu didutzu Buna ziua. As aprecia profund daca membrii acestui minunat forum ma pot ajuta in urmatoarea situatie: Proces penal pe rol in fata instantei pentru ... (vezi toată discuția)