avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de cesiune de drepturi succesorale civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de cesiune de drepturi succesorale civil

;
Ultima modificare: Luni, 30 August 2010
Iordache Valentin Vasile, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iordache Valentin Vasile , utilizator 22:20, 30 August 2010
contractul de cesiune poate fi atacat in instanta de catre fratii dvs.
ori a cedat drepturile asupra unei universalitati, ori a cedat drepturile asupra unei cote parti dintr-un imobil.
mai explicit.
j
alea nu e contract de cesiune de drepturi succesorale.
e contract de vanzare cumparare si trebuie sa fie si in forma autentica fiind vorba de un teren.
u

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am act vanzare cumparare teren si casa de la mama ContSters119694 ContSters119694 mama in urma succesiunii tatal meu e mort a dobandit intreg terenul si casa mai putin o pate a unuia dintr fratii mei care n-a vrut sa i-o cedeze si eu l-am ... (vezi toată discuția)
Cesionare drepturi succesorale proprietati revendicate adrianadamian09 adrianadamian09 Rog o solutie pentru urmatoarea situatie: O persoana indreptatita a recuperat in instanta prin actiuni in revendicare doua apartamente nationalizate in baza ... (vezi toată discuția)
Cesiune drepturi succesorale claudiu0306 claudiu0306 Buna seara ,am nevoie si eu de o informatie. Doresc sa cesionez de la o persoana drepturile succesorale pt. un apartament in bucuresti , dar persoana ... (vezi toată discuția)