pentru detaliile legale a unui site pe cine trebuie sa contactezi? sa-mi zica daca trebuie sa-mi fac firma sau sa fac marca inregistrata;....iar la termeni si conditii; confidentialitate etc sa-mi scrie el sau sa-mi zica ce sa scriu; vreau sa-mi fac siteul legal si sa aibe totul in regula
multumesc pentru raspuns
Ce fel de site doriti sa va faceti? In mod normal nu aveti nevoie de firma pt asa ceva. ca sa primiti un raspuns, trebui sa formulati niste intrebari putin mai clare.
pe site folosesc google adsense ca sa-mi aduca profit; utilizatorii se inscriu pe site si ocazional eu le dau niste premii; utilizatorii nu trebuie sa acceseze reclame/alte siteuri sau sa-mi dea bani mie prin donatii etc; vreau sa stiu ce trebuie sa fac ca sa fie legal siteul: trebuie sa fac marca inregistrata?..ce scriu la termeni si conditii si la privacy sau ce pagini cu detalii legale mai sunt?
Freelancing
LakatosI
Nu de mult m-am inscris pe un site unde tu ca persoana sau firma poti oferii servicii temporare pentru un client, adica lucrezi doar pe un singur proiect, ... (vezi toată discuția)