avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... website nou; detalii legale
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

website nou; detalii legale

pentru detaliile legale a unui site pe cine trebuie sa contactezi? sa-mi zica daca trebuie sa-mi fac firma sau sa fac marca inregistrata;....iar la termeni si conditii; confidentialitate etc sa-mi scrie el sau sa-mi zica ce sa scriu; vreau sa-mi fac siteul legal si sa aibe totul in regula
multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: geo_allz , utilizator 16:42, 2 Septembrie 2010
consilier juridic cumva?..sau pot discuta cu cineva de pe site?...ma cam grabesc, vreau sa-mi lansez siteul in urmatoarea saptamana;
Ultima modificare: Marți, 31 August 2010
geo_allz, utilizator
Ce fel de site doriti sa va faceti? In mod normal nu aveti nevoie de firma pt asa ceva. ca sa primiti un raspuns, trebui sa formulati niste intrebari putin mai clare.
pe site folosesc google adsense ca sa-mi aduca profit; utilizatorii se inscriu pe site si ocazional eu le dau niste premii; utilizatorii nu trebuie sa acceseze reclame/alte siteuri sau sa-mi dea bani mie prin donatii etc; vreau sa stiu ce trebuie sa fac ca sa fie legal siteul: trebuie sa fac marca inregistrata?..ce scriu la termeni si conditii si la privacy sau ce pagini cu detalii legale mai sunt?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articolele despre limbaje de programare, scriptice sau de grafica si dreptul de autor Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Vreau sa imi fac un blog sau site despre web design, ceva in genul Smashing Magazine, cu articole interesante despre limbaje de programare pentru ... (vezi toată discuția)
Freelancing LakatosI LakatosI Nu de mult m-am inscris pe un site unde tu ca persoana sau firma poti oferii servicii temporare pentru un client, adica lucrezi doar pe un singur proiect, ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica vs elance vs fisc vs adsense :) mironsavan mironsavan Hello, Eu sunt programator de cativa ani si in 2011 mi-am deschis un cont pe elance si AdSense. In aprilie am fost si mi-am declarat veniturile ca Persoana ... (vezi toată discuția)