avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Se poate pe acelasi NIR, pentru aceeasi marfa, ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Se poate pe acelasi NIR, pentru aceeasi marfa, adaosuri diferite?

Rog pe cine are mai multa experienta in comertul cu amanuntul sa imi spuna si mie daca am voie (dpdv legal) sa inregistrez pe acelasi NIR un produs (marfa) cu doua adaosuri, deci din care sa rezulte doua preturi de vanzare diferite.
De fapt, ma intereseaza o metoda legala prin care sa pot vinde acelasi produs (marfa) cu preturi diferite, respectiv la magazin sa il vand cu un pret, iar pe internet cu alt pret.
Multumiri anticipate oricui isi rupe din timp sa ma ajute.
Cel mai recent răspuns: ririana , utilizator 18:47, 31 August 2010
Nu stiu ce soft utilizati, dar transferul intre gestiuni de acelasi fel se face la acelasi pret.Practic modificati mai intai pretul in gestiunea magazin si apoi il transferati in gestiunea magazin online.
Eu lucrez in SAGA, fara modulul pentru stocuri, dar ma interesa asa.....ca principiu. In general imi stabilesc procedurile si apoi le „impun” si softului :) .

va multumesc tare mult pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evidenta marfuri in comertul cu amanuntul corinachivu corinachivu In cazul activitatii de comert cu amanuntul destinat persoanelor fizice, am obligatia de a detine casa de marcat fiscala si de a elibera clientului l vanzarea ... (vezi toată discuția)
Comert cu ridicata cimpazu cimpazu buna seara, pana acum la marfa cumparata faceam nir, stabileam pretul de vanzare si vindeam. acum seful meu nu mai vinde la preturile din nir ci vinde la ... (vezi toată discuția)
Ce documente se intocmesc la transferul intre gestiuni? carmenbn carmenbn Am o gestiune pt. marfuri en-gros si una pt.marfuri la pret cu amanuntul.Pot transfera marfa din gestiunea cu amanuntul in cea en-gros?(dupa cateva zile,marfa ... (vezi toată discuția)