avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Am o intrebare referitor la legea somajului
Am o cunostinta care lucreaza la patron cu carte de munca si el vrea sa il dea afara beneficieza de somaj sau nu
Patronul a comunicat ca legea somajului sa modificat si nu mai e obligat sadea in somaj cu toate ca ai platit toate darile catre stat
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: adriana_68 , utilizator 16:04, 31 August 2010
Va beneficia de somaj, daca patronul isi restructureaza activitatea (angajatii vor inceta in baza art 65- CM) si daca are stagiu de cotizare platit pe 12 luni in ultimele 24 luni.
VA MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj martie_2014 martie_2014 Buna ziua Am un salariat care vrea sa plece in somaj, lucreaza de 11 luni (mentionez ca nu a mai lucrat inainte). Poate primi somaj? Cu ce art i se desface ... (vezi toată discuția)
Cum ajung la somaj gabita2000 gabita2000 Buna ziua, As avea si eu cateva nelamuriri. Din octombrie anul trecut lucrez la o firma. Acum firma se inchide pe motiv ca nu este treaba, nu sunt clienti. ... (vezi toată discuția)
Incetare pata somaj c_cristi c_cristi Daca in timpul perioadei de somaj sunt angajat la o alta societate cu contract pe perioada nedeterminata iar dupa 3 luni acesta se reziliaza din motive ... (vezi toată discuția)